Estetică dentară Cluj

Tot mai mulți pacienți ajung în cabinetul stomatologic DENTAVISION ™ nu doar pentru rezolvarea unei dureri sau a unei carii ci și datorită faptului că iși doresc să aibă un zâmbet frumos, echilibrat și sănătos – un zâmbet de invidiat. În acest caz ei apelează la serviciile stomatologice de estetică dentară – și care cuprind acele manopere și tratamente care au ca obiectiv corectarea culorii, a formei, a texturii sau chiar a poziției dinților, astfel încât zâmbetul să aibă un aspect natural, strălucitor și foarte rezistent.

Pentru rezolvarea și obținerea acestor exigențe estetice maxime, echipa DENTAVISION ™, creează acel zâmbet minunat, pe care cu toții ni-l dorim, prin aplicarea fațetelor ceramice (dental veneers sau porcelain veneers), a coroanelor integral ceramice (eMax) și cele ceramice cu structruă din zirconiu (Zirconia crown), a inlay sau onlay-urilor ceramice, prin tehnicile de albire dentară disponibile și chiar prin aplicarea aparatelor ortodontice. Pentru previzualizarea rezultatului final înainte de a începe, putem realiza o simulare wax-up, astfel încât pacientul poate vedea care vor fi proporțiile și forma dinților la finalul lucrării chiar de la bun început!

În cadrul unei consultații de estetică dentară vom putea ca, împreună, să stabilim exact care sunt dorințele Dumneavoastră și ce tip de lucrări vi s-ar potrivi. Vă așteptăm!

Cazuri tratate

Coroane Zirconiu ClujCoroane Zirconiu Cluj
Coroane Portelan ClujCoroane Portelan Cluj
Inlay ClujInlay Cluj
Inlay CeramicInlay Ceramic Cluj

Ai întrebări ? Scrie-ne un email la:

contact@dentavision.ro

+4 07 ENDODONT

Dureri dentare ?

Ai nevoie de un ENDODONT !

Prețuri Estetică Dentară Cluj

Consultație Medic Specialist

150 lei

Inlay sau Onlay ceramic e.Max

1300 1200 lei

Aplicare bijuterie dentară

200 lei

Albire dentară Zoom Advanced Power

1600 1300 lei

Coroană integral ceramică

1500 lei

Coroană ceramică cu structură Zirconiu

1500 1300 lei

Fațetă integral ceramică (Dental Veneer)

1600 1500 lei

Prețurile sunt exprimate în LEI și includ toate anesteziile și materialele necesare. Ablația (tăierea) coroanelor vechi și realizarea de coroane provizorii sunt taxate suplimentar. Tarifele și Promoțiile afișate pe site sunt valabile și actualizate.

Te contactăm noi !

Lasă-ne adresa ta de e-mail sau numărul de telefon și te vom contacta noi în cel mai scurt timp posibil pentru stabilirea unei programări !

Vreau să fiu contactat !

Prin utilizarea formularului îți exprimi acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Întrebări și răspunsuri

Ce este o fațetă dentară ?

Fațetele dentare sunt niște restaurări ceramice de mare finețe, cu o grosime de aproximativ 1 mm și sunt utilizate și recomandate pentru modificarea culorii și a formei dinților sau chiar pentru alinierea acestora, dacă vorbim de ușoare malpoziții dentare. De asemenea, sunt utilizate pentru închiderea spatiilor interdentare („strungăreață”), sau pentru alungirea unor dinți prea scurți. Se aplică chiar și pe dinți perfect sănătoși și integri. Medicul stomatolog este cel mai în măsură să indice cel mai potrivit tratament pentru rezolvarea cerințelor Dumneavoastră estetice.

Cât durează realizarea fațetelor ?

Fațetele dentare (dental veneers) se realizează în 2-3 vizite la medicul stomatolog! Șlefuirea milimetrică a suprafețelor dentare se realizează cu anestezie locală, fără durere.

Cât sunt de rezistente aceste fațete ceramice ?

Deși au o grosime inițială de aproximativ 1 mm, după ce sunt lipite și fac corp comun cu dintele, ele devin foarte rezistente și durabile și nu se dezlipesc. Nu se pătează, nu irită gingia și, prin suprafața lor foarte lucioasă, nu permit acumularea plăcii bacteriene, însă, pentru menținerea stării de sănătate dentară, este foarte important că pacientul să mențină o igienă impecabilă și după realizarea lor.

Ce riscuri există ?

Efectele secundare sunt minore. După prepararea (șlefuirea) suprafețelor dentare, o ușoară sensibilitate poate fi resimțită, dar aceasta dispare în câteva zile.

Între ședințe voi rămâne cu dinții șlefuiți ?

Nu veți pleca din cabinetul stomatologic cu dinții șlefuiți și descoperiți. Vi se vor realiza niște fațete provizorii cu care să vă puteți desfășura activitatea normal până la finalizarea lucrărilor.

Ce este un Inlay / Onlay ceramic ?

Pe scurt, Inlay-ul sau Onlay-ul ceramic este cel mai indicat tratament pentru cariile dinților posteriori (măselelor). Atunci când mai mult de 30-40% din suprafața unui molar este afectată de carie, cea mai bună metodă pentru a reface dintele este aplicarea acestor piese ceramice tip Inlay sau Onlay care vor reface perfect dintele Dumneavoastră pentru mult mai mult tip decât o simplă obturație (plombă) din compozit.

Cât este de rezistent un Inlay sau Onlay ceramic ?

Este de 3-4 ori mai rezistent decât dintele natural.

Există riscul să se desprindă de pe dinte ?

Deși în fiecare zi realizăm astfel de reconstrucții tip Inlay / Onlay, încă nu am întâlnit nici un caz de dezlipire datorită protocolului nostru de cimentare foarte strict precum și curățării și izolării dintelui preparat cu sistemul de digă.

De ce să aleg o coroană ceramică și Zirconiu ?

Te sfătuim să alegi întotdeauna o coroană din Zirconiu dacă dintele se vede atunci când zâmbești. De ce? Pentru că că imită atât de perfect dintele natural, încât uneori este dificil să fie observată chiar și pentru medicul dentist! Dacă motivul estetic nu te-a convins, atunci alege-o pentru perfecțiunea cu care se adaptează țesutului subiacent, dintele preparat! Dacă nici acest motiv nu este suficient, atunci biocompatibilitatea perfectă cu organismul tău trebuie să te convingă! Țesuturile moi orale (gingiile) se simt excelent în preajma ceramicii și a Zirconiului.

Nu ai găsit răspunsul ?

Scrie-ne întrebarea ta iar noi iți vom răspunde !

 

Trimite-ne întrebarea ta !