Servicii stomatologice moderne

În cabinetul stomatologic DENTAVISION ™ din Cluj-Napoca, puteți beneficia de servicii medicale realizate riguros, utilizând cele mai moderne tehnici de tratament și aparatură de ultimă generație.
Coroana pe Implant Dentar

Implante dentare

Atunci când pierdem unul sau mai mulți dinți, este foarte important ca spațiul edentat rămas liber să fie protezat cât mai curând, pentru a proteja dinții vecini iar metoda de elecție în acest caz este inserarea unui implant dentar.
Citește mai mult
Tratament de canal

Tratament de canal

În majoritatea cazurilor în care a existat o carie profundă apar complicații care se regăsesc în sfera Endodonției. Un tratament endodontic corect înseamnă salvarea și păstrarea dintelui natural pe arcadă pentru cât mai mult timp.

Citește mai mult
Parodontoza

Tratamentul bolii parodontale

Boala parodontală, denumită popular parodontoză este una dintre afecțiunile cu care se confruntă o mare parte din populație și în cazul în care nu este tratată la timp poate avea consecințe grave asupra sănătății orale și chiar asupra celei generale.
Citește mai mult

Lucrări dentare ceramice

Toate tipurile de lucrări dentare pe care le realizăm sunt din ceramică (porțelan). Am eliminat toate celelalte tipuri de materiale inferioare ceramicii, oferind astfel pacienților cele mai bune soluții protetice, satisfăcând exigent nevoile de estetică dentară.
Citește mai mult
Invisalign Cluj

INVISALIGN ™

Invisalign oferă cea mai bună acuratețe unui tratament ortodontic prin inovaţie, studii clinice şi tehnologie care vor controla modul în care sunt îndreptaţi dinţii dumneavoastră, puțin câte puțin, prin purtarea unor aliniatori detașabili, transparenți.

Tratare carii dentare cu diga

Tratamentul cariilor dentare

Tratarea cariilor dentare este manopera cea mai frecventă în medicina dentară. Deoarece fiecare dinte merită să fie tratat cu responsabilitate, vom folosi izolarea cu digă ca protocol standard pentru orice carie pe care o tratăm.
Citește mai mult
Aparat ortodontic Cluj

Tratament ortodontic

Atunci când dinții sunt înghesuiți, încălecați, riscul apariției cariilor sau a bolii parodontale crește, acestea aducând numeroase alte complicații. Pentru alinierea corectă a dinților vă vom recomanda tratamentul ortodontic.
Citește mai mult
Igienizare dentara

Profilaxie și prevenție

Cea mai bună metodă de prevenție în stomatologie este controlul de rutină și igienizarea dentară completă prin: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, airflow cu jet de bicarbonat și fluorizare dentară, cel puțin o dată pe an.

Albirea dinților

Albirea dentară cu sistemul Zoom Advanced Power se poate realiza într-o singură vizită la dentist și se indică atunci când pacientul își dorește un zâmbet mai alb, mai strălucitor în cel mai scurt timp posibil. Rezultatele sunt vizibile imediat!
Sinus Lift Extern

Chirurgie orală

Adesea, odată cu trecerea timpului are loc o pierdere însemnată a osului alveolar iar inserarea implanturilor dentare nu se mai poate realiza fără anumite manopere complementare chirurgicale, precum sinus lifting și augmentări osoase.

Citește mai mult
Stomatologie pentru toata familia

Tratament cu ICON

Dacă pacientul ajunge la dentist în fază de debut a cariei dentare, cu ajutorul tratamentului revoluționar ICON, putem remineraliza suprafața dentară afectată, oprind astfel în evoluție caria respectivă, fără a utiliza freza și fără anestezie.

Citește mai mult..
Parodontoza

Boala parodontală

Boala parodontală este afecțiunea cronică, de tip inflamator, a gingiilor. Termenul de parodontoză sau boală parodontală poate desemna oricare dintre manifestările specifice afecțiunilor gingivale – inclusiv gingivita – care este forma ușoară a bolii parodontale, dar mai frecvent se utilizează pentru a desemna cea de-a doua formă, mai avansată, a afecțiunii gingivale, parodontita. Boala parodontală…

Citește mai mult..